Pift festen med vennerne op med et sjovt spil

14. april 2020 - Blog

Hvis festen skal være ekstra sjov, er et sjovt drikkespil lige sagen. Der findes rigtigt mange sjove spil, som du og vennerne kan skaffe til festen, så den bliver en tand sjovere.

Du kan udfordre vennerne med et spil bordtennis med indbyggede promiller. Eller måske skal I give den gas med et roulette drikkespil? Spillet består af en rouletteskive  med 17 shotglas med numre. Hvem vinder det næste shot?

Prøv roulette drikkespillet til den næste fest, hvis festen skal være rigtig sjov. Se mere om mulighederne for spil til festen her: Drikkespil

Beerpong er en anden efterhånden populær leg til en hyggelig og sjov fest. Beerpong er populært, og med god grund; Hvem vil ikke gerne vinde håneretten som vinderen af beerpong? Du kan udfordre dine venner, stille to hold og se, hvem der er bedst?

Beerpong er et drikkespil, der kommer fra USA. Skru helt op for festen med lidt venlig konkurrence på præcisionskast, som helt naturligt bliver sværere og sværere, jo mere I skal drikke i løbet af spillet. 

I skal bruge følgende ting til beerpong:

Et bord
Beerpongbolde
Beerpongkrus

Sådan stilles spillet op

Placer 10 glas i en trekant i hver sin ende af bordet. Byg trekanten op med fire krus i bunden, tre krus i næste lag, så to krus og til sidst et krus. Bunden af trekanten vender imod dit hold, spidsen skal pege imod modstanderholdet.

Fyld krusene med øl eller forskellige drinks. Bliv enige om hvor meget der skal i hver glas, der skal være lige meget i hvert krus. Placer et glas rent vand i enden af bordet, som I skyller bolden i, inden der kastes. 

Sådan er reglerne
Dan to hold på mellem 1-3 personer. 

Hvem starter? To deltagere skal holde øjenkontakt, mens de forsøger at ramme modstanderens krus. Den som først lykkes med at ramme, starter.

Så går kampen igang: Det gælder om at ramme modstanderens krus med bordtennisbolden, altså direkte ned i kruset. Hvert hold har to forsøg af gangen.

Når dit hold er heldige at ramme, skal modstanderen drikke øllet i kruset og sætte det tomme krus til side. Det hold, der først har fået modstanderne til at tømme alle deres krus, har vundet!

Det tabende hold skal drikke alt det øl eller drinks, som det vindende hold har tilbage i deres krus. Det er vist opskriften på en ordentligt brandert og en fest, som I sent vil glemme. 

5 Replies to “Pift festen med vennerne op med et sjovt spil”

 1. Ellen M. siger:

  Cityapp.dk Hullehøj,
  Har i et nyhedsbrev? ;-P
  Venligste hilsner, Ellen

 2. Frederik G. siger:

  Konge artikel Cityapp.dk
  Har i nogen til at stå for jeres hjemmeside eller gør i det selv?
  Rigtig god aften, Frederik G.

 3. Viggo S. W. siger:

  Hey, Cityapp.dk
  Det var tiden værd at læse – tak!
  Kærligst. Viggo S. W.

 4. Molly O. siger:

  Cityapp.dk – Hej, Kan i ikke opsætte et nyhedsbrev så man lettere kan finde nyheder? 🙂 Molly

 5. Theodor G. H siger:

  Cityapp.dk Hawdy, Kan i ikke sætte nogle kilder på når i skriver nyheder? 🙂 Fortsat god aften. Theodor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *