Ting du bør overveje før corona-renovationen

23. april 2020 - Blog

Hvis der er én ting COVID-19 bestemt ikke har lukket, så er det danskernes trang til at ordne i disse karantænedage. Alle steder man kigger hen i grejbutikker og andre gør-det-selv butikker boomer de nærmest så meget med kunder at man skulle tro at det var Black Friday og ikke bare en mandag morgen. 

Selvom det er en god ting at have tid- og kræfter til at gå og renovere lidt på huset, så bør man selvfølgelig stadig huske at tage forbehold for hinanden i disse krisetider og give plads.

Nok om det – hvis du er en af de mange mennesker der befinder sig i disse butikker i tiden er du højest sandsynligt selv ude på en lille renovation at noget – hvis det er huset kan du blive meget klogere på et par renovations-fælder som de fleste falder i, der i værste fald kan ende med at koste mange penge. 

Hvis du overveje at sandblæse huset

Og er helt og aldeles fast besluttet på at du ikke vil have hjælp, så bør du virkelig sikre huset før du starter. Der er intet der kan ødelægge karme og udendørslister samt nedløbsrør som en sandblæser. 

– og før du tænker at lidt tape kan klare det, så bør du tænke om igen. Der er utroligt meget kraft på en sandblæser og du skal virkelig have dækket det hele godt til før du starter.

Hvis du vil male indendørs

Så er jeg glad på dine vegne! Der er få ting der kan få et gammelt hus til at se splinter nyt ud igen som en god omgang maling. Hvis du bor i et ældre hus der ikke har fået maling i nogle år (eller er blevet renoveret, for den sags skyld) så bør du på det kraftigste overveje spærrende maling som dit grundlag.

Spærrende maling kan være med til at mindre kuldebroer der i sidste ende kan koste dig dyrt på varmeregningen. Dette er en fejl som de fleste desværre laver, da det er de færreste der er klar over at man kan få spærrende maling. 

På falderebet

Hvis du går og er i tvivl om ting i forbindelse med din renovation, så er der utroligt meget hjælp at hente i diverse byggemarkeder. Her er der som regelt installeret nogle rigtige hanner der uden problemer kan fortælle dig hvordan og hvorledes med dit projekt – og det gør det endda gratis, jeg tror næsten ikke at de kan lade vær.

4 Replies to “Ting du bør overveje før corona-renovationen”

 1. Anton C. siger:

  Cityapp.dk Hej,
  Sku velskrevet! 🙂 De kærligste hilsner. Anton

 2. Emil A. G. siger:

  Fedt Cityapp.dk
  Det sku meget fint Pft.

 3. Alfred F. siger:

  Cityapp.dk – Hej med jer,,
  Dejlig artikel 😛
  Mvh.

 4. Christian S. W. siger:

  Cityapp.dk Kære, Jeg er ikke så stor fan af det selv, men konceptet er jeg mega vild med og ved at det er lige noget for en masse af mine bekendte.
  Med venlig hilsen, Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *