Lær hvordan man spiller 7 kabale

5. august 2020 - Blog

Indholdsfortegnelse

7 kabale

7 kabale er en af de kabaler, der bliver spillet allermest verden over. Det er en god gammel klassiker der har eksisteret i flere hundrede år. Det er en kabale der er populær over hele verden og som taler et universelt sprog. Det er et spil der kan spilles af alle samfundslag samt aldersgrupper og er herved et spil der er tidsløst.

Udover dette er det en kabale man hurtigt og nemt kan lægge, ligeså snart man får tilegnet sig de ekstremt nemme og simple regler. Og så er det bare med at komme igang. Det er en super afslappende aktivitet, som er essentiel at kende til, hvis du ønsker et afbræk fra din ellers stressede hverdag.

Regler

For at kunne blive en dygtig 7 kabale er det naturligvis altafgørende, at du kender til reglerne. Derfor kan du her lære hele essensen bag 7 kabalen.

7 kabale går først og fremmest ud på, at du som spiller skal forsøge at samle alle fire kulører (hjerter, rude, spar og klør) i fire forskellige bunker. Disse bunker skal du så placere øverst.
Du spiller ved at lægge kort ud i 7 rækker. Første række skal blot indeholde ét enkelt kort, anden række skal indeholde 2 kort, tredje række skal indeholde 3 kort og så fremdeles. Det øverste kort – altså det sidst lagte kort i hver enkel række, skal ligge med billedsiden opad, så man kan se tallet, mens de resterende skal vende med billedsiden nedad.

Som sagt gælder det om, at du skal samle kulører, som skal placeres i bunker øverst. Alle disse bunker er fra starten af spillet tomme, men efterhånden som du får kort frem i de respektive kulører, skal bunkerne bygges op. Du skal bygge bunkerne op i talrækkefølge, hvor du starter med det laveste kort først, som i denne sammenhæng vil være esset.

Ligeså snart du trækker et es, eller der er et es der bliver frigjort og hermed synligt i dine rækker, kan du komme i gang med at bygge din bunke. Når du har samlet alle 13 kort i samme kulør, vil dennes bunke hermed være lukket. Dette skal du gentage med alle fire kulører og hvis dette lykkedes dig vil din 7 kabale gå op.   

Ønsker du også, at blive en endnu dygtigere 7-kabale spiller? Så er det bare med at komme igang. Du kan blive endnu klogere, tilegne dig meget mere information og herved blive en fantastisk spiller, ved blot at følge det ovenstående link.

6 Replies to “Lær hvordan man spiller 7 kabale”

 1. Benjamin V. siger:

  Cityapp.dk Heey, Jeg er meget imponeret over nyheden. Jeg har selv gået med tanken i en længere periode og ift. Lær hvordan man spiller 7 kabale, så er det bare utroligt godt skrevet 😀 Benjamin

 2. Loui Y. siger:

  Fedt Det kunne være fedt når i henviser til andre sider at i skriver deres info i bunden af siden så det er nemmere at finde. 😉
  Loui

 3. Anton U. siger:

  Cityapp.dk Hey, God og kort artikel – flere af dem ;-P
  Med venlig hilsen, Anton

 4. Mads O. siger:

  hej Du skriver virkelig gode artikler, jeg vil følge med løbende.
  Mads

 5. Emilie N. siger:

  Howdi, Cityapp.dk
  Det kunne være fedt når i henviser til andre sider at i skriver deres info i bunden af siden så det er nemmere at finde. Venligste hilsner, Emilie N.

 6. Rosa O. siger:

  Hullehøj Cityapp.dk
  Er det bare jeres personlige meninger man kan læse om eller? ;-P
  Dbh, Rosa O.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *