Hvilket cover skal du vælge som skærmbeskyttelse?

21. oktober 2020 - Blog

I dag ejer næsten alle en mobiltelefon. Tidlige smartphones kostede ikke kun et par tusinder, de kostede tidligere meget, hvorfor de mobile producenter havde en kundebase allerede dengang. Med introduktionen af ​​overkommelige og billige telefoner blev behovet for mobil cover fjernet midlertidigt. Men med introduktionen af ​​smartphones vækkede brugen af covers som et beskyttende etui til telefonen.

I dag, hvis du køber en smartphone, er det ret uventet, hvis du ikke køber et cover, fordi det i smartphones handler om telefonens berøringsfunktion. Der er mange forskellige typer mobil covers tilgængelige på markedet. Her er en liste over forskellige typer mobil covers afhængigt af typen, stilen og beskyttelsen de giver, så du kan finde Bedst i test skærmbeskyttelse.

Vinyl eller siliciumgummi covers

Et cover i vinyl eller siliciumgummi er et af ​​de mest almindelige og en af ​​de mest populære typer mobil covers. Det at de er lavet af vinyl eller siliciumgummi betyder, at de er fleksible, omkostningseffektive og nemme at rengøre. Disse mobil covers er ikke voluminøse, og på grund af silicium / gummimaterialet er grebet på telefonen godt, men de giver kun lidt beskyttelse til skærmen eller telefonen. Coveret giver dig samtidigt fri adgang til telefonen.

Bumper covers

Bumpere er en anden populær type af mobil covers. Bumpers  er lavet af gummi og er faktisk en indpakning på tværs af telefonens fire sider med tynde gummistrimler. Gummistrimlerne er viklet rundt om kanten på ​​telefonen. Bumpers giver nem adgang til telefonen. De tager heller ikke væk fra det faktiske udseende og design af telefonen, fordi en stor del af telefonen forbliver udsat. Derfor er der dog ikk den store beskyttelse med denne form for covers.

Hårde covers

Hårde plastikcovers er bygget op omkring en skal, der er installeret på bagsiden af ​​telefonen. Skallets mobilafdækning giver beskyttelse mod mindre stød, men det giver ingen beskyttelse til telefonens skærm. Hvis du har en dyr touchscreen smartphone, bør du sandsynligvis undgå at bruge et skal mobildæksel. 

Hylstre covers

Hylstre er lavet af læder, nylon eller et hvilket som helst af de syntetiske alternativer til læder. Hylsteret leveres ofte med en klips, der kan fastgøres til et bælte. Ulempen ved at bruge et hylster mobildæksel er, at disse er ret store, som gør det vanskeligt at få adgang til telefonen, fordi du bliver nødt til at tage telefonen ud hver gang du vil bruge den. Hvis den er lavet af læder, er hylstrene også dyre. Hylster lavet af syntetisk læder er fint, fordi disse er billigere, men så vil du igen gå glip af den professionelle finish af læderhylster i dit cover.

One Reply to “Hvilket cover skal du vælge som skærmbeskyttelse?”

  1. Emma X. siger:

    Heja
    Så kom der noget der havde min interresse! Venlig hilsen. Emma X.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *