En miniferie i Tyskland – et tiltrængt afbræk fra hverdagen

30. december 2020 - Blog

Ta’ på miniferie i Tyskland og nyd godt af et tiltrækt afbræk fra hverdagen!

Jeg vil nu give mine tre allerbedste grunde til at tage på miniferie i Tyskland. Jeg tør godt garantere, at du ikke fortryder. Tværtimod! Så med her og hør, hvad jeg har at sige. Så kan du i ro og mag booke din næste mini-ferie i det tyske bagefter. 

Det er liiiige over grænsen

Altså, geografisk og placeringsmæssigt. En af de mange fordele ved vores kære naboland er, at de placeringsmæssigt er lige på den anden side – bogstaveligt talt. Selv hvis man er bosat på Sjælland findes der flere alternativer for transport – eksempelvis færge – der gør vejen både nemmere og kortere. Man sparer dermed en masse transporttid ved at vælge en miniferie i Tyskland. Mange, inklusiv mig selv, kan nemlig nemt se tiden, man bruger på transport, som spildtid. Man ville langt hellere være ankommet til den valgte destination end at sidde i lange motorvejskøer eller vente de obligatoriske timer i lufthavnen. Forståeligt nok!

Tag bilen med og drop de lange timer i lufthavnen 

Ja, denne er næsten en forlængelse af ovenstående punkt – ikke desto mindre er den dog stadigvæk vigtig, hvis du spørger mig. Fordelen ved den korte afstand er også, at du kan snuppe bilen. Det giver langt større fleksibilitet. Her styrer du din egen tid, og kan holde de pauser, du – eller I – har brug for! Det betyder samtidig også, at du kan besøge området, du holder ferie i, på en anden måde. Du er nemlig ikke afhængig af offentligt transport, men kan bruge din egen bil. Det betyder også, at du slipper for en masse kedelige timer i lufthavnen. Smart, ikke? 

Fordi Tyskland er smukt!

Tyskland er virkelig et smukt land – naturmæssigt adskiller det sig en del fra det velkendte Danmark, og jo længere ned i det tyske, man bevæger sig, desto mere bjerget og anderledes, sammenlignet med Danmark, bliver det. Ofte er man endda så heldig at vejret, i hvert fald i sommer-perioden, er bedre i det tyske end i Danmark. Eksempelvis er vejret i Berlin ofte meget, meget varmt. Desuden er arkitekturen, der lig både vejr og natur, også adskiller sig fra den danske stil også værd at hæfte sig ved og nyde. 

I Tyskland er der mange muligheder for en mini-ferie med et stort badeland i baghaven. Her kan du nyde en dejlig afslappende stund og lade dig forkæle. Find dit næste Badelande i Tyskland – det vil du ikke fortryde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *