Er du også kun interesseret i Rolex?

19. februar 2021 - Blog

Indholdsfortegnelse

Kender du typen? Du ved dem, der nærmest kun kan gå i et mærke, som helliger sig til ét brand og som ikke kan se, og ikke vil høre tale om andet end det ene brand? Dem som ved død og pine kun kan se sig selv i det ene brand, som kun kan bære det ene mærke og som bare ikke vil give plads til noget som helst andet? Ja, du har gættet rigtigt – det er Rolex typerne.

De ved, hvad de vil have, de ved hvordan tingene skal se ud og de ved at med Rolex kommer du aldrig galt i byen. Er det lidt overdrevent at have det sådan, er det en smule plat at man ikke kan eller nemmere sagt ikke vil gå med andet, eller er det bare folk med sund fornuft og smag for luksuriøse ting? Du bestemmer. Een ting er dog helt sikkert. Rolex er bare lækkert.

Ur med finesse, smag og kant

Rolex er et ur, der er så meget mere end bare et ur. Det er et kunstværk, det er et glimt af fremtiden, det er et stykke design, som man ikke kan se eller få så mange andre steder. 

Man siger at Rolex-ure er lavet af det ypperste. At det er de fineste og bedste råmaterialer, der er brugt og at der er en uovertruffen sans for detaljer i sådanne ure. Man siger at komponenterne, ikke nogle af dem eller få, men hver enkelt komponent i uret er udviklet og designet efter så høje standarder, at der ikke findes noget sammenligneligt andre steder i verden. Det er det andre brands er oppe imod. Det er det andre brands skal leve op til. Og det er det de andre brands skal konkurrere mod. Baren er høj. Meget høj.

Men kvaliteten hos Rolex er også af en anden verden. En verden de fleste af os måske godt kunne tænke os at være en del af? Men har de fleste af os råd til det? Næppe. Det er ønsketænkning. Og det gør ikke noget. Vi må gerne drømme os væk til en anden verden, vi må gerne fantasere om det, vi ikke har. Vi må gerne håbe og ønske at det en dag bliver os der får lov til at gå med et Rolex. Men indtil da, lader vi dem der kan gå med det. Det er de heldige, det er dem, der kan og vil. Og det er fedt for dem.

Du kan læse videre i artiklen Swiss ure står for kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *